Videos.


De video klip du finder herunder er primært fra perioden 2015 og frem, mens dele af materialet går længere tilbage.

Videoerne er produceret med forskellige formål, men mest for sjov.

Nogle af videoerne kan ses i en bedre kvalitet, her:Youtube kanal

Places in my heart.


Places in my heart er en musikvideo med en mørk tone. Musik og sang er skrevet omkring 2010, men er senere genindspillet på guitar. Videoen kan måske ses som en eksperimenterende narrativ eller suggestiv kollage med rødder i blues og punk videoer.

If we do or if we don't.


Musikken til "If we do or if we don't" er hvad man kunne kalde en slags musikalsk digt. Det er oprindeligt skrevet i 2010, men dele af musikken er omskrevet i 2015. Videoen er visuelt eksperimenterende med symboler der bruges til at at advare mod forskellige typer af farer.

Exiled.


Her finder du en lille musik video med musik skabt til et video spil med et industrielt udtryk. Musikken er skabt under en game jam,under navnet Exiled from Exile. De sort hvide fotos er optaget før 1990 i en nedlagt frø fabrik.

Super Blood Moon.


Her kan du se en lille video med optagelser af fænomenet super blood moon, som det så ud i september 2015. Videoen er klippet sammen af optagelser foretaget over flere timer. Musikken er instrumentel guitar musik, som oprindeligt er skabt til et videospil.

Videos fra fortiden.


De video klip du finder længere ned af siden er primært fra perioden 1988-1990.

Jeg håber at, du vil bære over med kvaliteten på disse 25 år gamle video klip.

Live Museum.


Her kan du se et klip fra en af de musikvideo der blev skabt under Koncert Live projektet. Videoen er med bandet Live Museum og er fra 1989, tror jeg. Jeg har deltaget i planlægningen af projektet sammen med Anders Lindberg og har stået for editeringen af videoen i samarbejde med band medlemmer.

Visions.


Her kan du se tre mindre klip fra modellerings videoen "Visions" fra 1989. Der er tale om tre mindre klip, blandt andet på grund af en fejl i overspilningen fra Highband. Musikken er lavet af "Distant Drums". Projektet er optaget på video.

RockZonen og Picnic.


I en periode har jeg fungeret som kamera mand m/k for programmet RockZonen, der er speaket af Max M og Anne Hansen. Her kører jeg håndholdt kamera til en koncert med bandet Picnic. Jeg vil tro at vi her er i 1989 eller der omkring

Her finder du et story board lavet til musik videoen "Closet" af gruppen "Skys Above".

Klik for at se storyboard og videoen.

Odense kompost.


Dette er en video der er produceret sammen med Jan Kjær for Odense kommune og BF-marketing. Videoen handler om at kompostere og er fra ca. 1989. Jeg har deltaget i det meste af processen.

Klar besked.


Dette er en udsendelse produceret af "Odense Ser Rødt". Jeg har deltaget i nogle af optagelserne, lagt stemme til en voiceover og en del af editeringen. Udsendelsen er fra 1990, tror jeg.

Transport.


Transport er en animations video i akvarel, der er benyttet en blanding af teknikker. Den er optaget I video Highband engang tilbage i 1989, så jeg håber at i vil bære over med kvaliteten. Musikken er en instrumental version af en af mine egne sange fra ca. 2010-2011.